Πληροφορίες Αποστολής

Κατά την καταχώριση της παραγγελίας του ο Πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον τρόπο αποστολής που επιθυμεί.


Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής εμφανίζονται ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξει.
Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει από συνεργαζόμενη εταιρία δικής του επιλογής ή με κάποιον άλλο τρόπο θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ΕΤΑΙΡΙΑ.


αποστολές με courier


Η εταιρεία με την επωνυμία "ΜΑΡΚΟΥ Ι ΚΑΤΕΡΙΝΑ", εφεξής "ΕΤΑΙΡΕΙΑ", συνεργάζεται με εταιρεία Courier για τις αποστολές μικρού όγκου, με βάρος έως και 5 κιλά.
Η χρέωση των μεταφορικών διαμορφώνεται με βάση το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας ή/και με το συνολικό κόστος της κάθε παραγγελίας.


παραλαβή από το κατάστημα


Ο Πελάτης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από την έδρα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στην διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 79, Τ. Κ. 56224, χωρίς επιπλέον χρέωση.


αποστολές εξωτερικού

Για αποστολές εξωτερικού ο Πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ΕΤΑΙΡΙΑ για την χρέωση και τον τρόπο αποστολής.

χρόνος παράδοσης αποστολών

Οι αποστολές γίνονται την ίδια ημέρα εφόσον οι καταχώρηση και η εξόφληση των παραγγελιών έχουν πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τις 15.00, διαφορετικά η αποστολές γίνονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Ο χρόνος παράδοσης των αποστολών από τις συνεργαζόμενες με την ΕΤΑΙΡΙΑ Courier και Μεταφορικές, κατά κανόνα είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταβολής του ποσού των παραγγελιών.